Rămâi conectat

Actualitate

Accident rutier pe DN 75, în Apuseni – un auto s-a răsturnat pe șosea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Luni, poliţiştii Postului de Poliţie Bistra au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DN 75, pe raza localităţii Gîrda, s-a produs un accident rutier.

masina rasturnata iarnaPotrivit IPJ Alba, “din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului, a rezultat că B.C.D., din Baia de Arieş, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Lupşa – Bistra, la kilometrul 87, la ieşirea dintr-o curbă spre dreapta, nu a păstrat distanţa faţă de un autoturism ce se deplasa în faţa sa, iar pentru a evita impactul cu acesta a frânat, autoturismul său intrând în derapaj, după care s-a răsturnat pe partea carosabilă.

În urma accidentului, B.C.D a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportat la spitalul din Cîmpeni însă nu a rămas internat.

Conducătorii auto au fost testaţi cu paratul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea