Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE: Accident rutier pe DJ 107, la Căpâlna – Căruță lovită de o autoutilitară. Șoferul a fost luat la bătaie de căruțaș!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Trei persoane au fost rănite ușor, joi seara, în urma unui accident rutier produs pe DJ 107, la Căpâlna.

caruta01Potrivit IPJ Alba, o căruță a fost lovită, din spate, de o autoutilitară. La locul accidentului a intervenit și Garda de pompieri din Blaj, pentru acordarea îngrijirilor medicale.

UPDATE: La data de 17.11.2016, în jurul orei 18.05, Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată cu privire la faptul că pe DJ 107, pe raza comunei Jidvei, a avut loc un accident rutier. Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la fața locului a rezultat că N.C., de 42 de ani, din comuna Jidvei, în timp ce conducea un autovehicul în direcţia Jidvei – Târnăveni, la kilometrul 71, între localităţile Jidvei şi Căpâlna de Jos, a intrat în coliziune cu o căruţă care circula în aceeaşi direcţie. În urma accidentului, în bărbat de 31 de ani, un bărbat de 33 de ani şi un minor de 11 ani, ce se aflau în căruţă, au suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internaţi în spital. De asemenea, şoferul autovehiculului, care prezenta o leziune în zona capului, a primit îngrijiri medicale, fără a rămâne internat. Din primele cercetări a rezultat că acesta ar fi fost agresat, după producerea accidentului, de unul dintre ocupanţii căruţei. Atât conducătorul auto cât şi căruţaşul au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea