Rămâi conectat

Curier Județean

Accident rutier pe Calea Moților, din Alba Iulia – Un tânăr cu o căruță plină cu lemne furate i-a ”tăiat” calea unui taximetrist

Ziarul Unirea

Publicat

în

La data de 03.12.2016, în jurul orei 07.19, poliţiştii din Alba Iulia au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Calea Moţilor din municipiu, s-a produs un eveniment rutier, iar persoana vinovată de producerea lui a părăsit locul accidentului.

carutaDin primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că B.I.M., de 20 de ani, din Alba Iulia, în timp ce se deplasa cu o căruţă trasă de un cal, la ieşirea de pe un teren viran pe Calea Moţilor, nu a acordat prioritate de trecere unui taxi ce era condus de un bărbat de 55 de ani, din Alba Iulia, intrând în coliziune.

În urma accidentului, un minor în vârstă de 14 ani, care se deplasa pe jos, pe lângă cal, a suferit o fractură la un picior şi a fost transportat la spital.

După producerea accidentului, căruţaşul a părăsit locul producerii acestuia însă a fost identificat ulterior de poliţişti. În căruţa sa a fost găsită cantitatea de un metru ster de material lemnos despre care există suspiciunea că provine din furt.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi furt.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital

Bogdan Ilea

Publicat

în

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital Polițiștii din Sântimbru au reținut un bărbat de 30 de ani din Ighiu, pe raza localității Coșlariu, după o bătaie. Acesta i-ar fi provocat leziuni la cap unui bărbat de 38 de ani din Teiuș. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea