Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ VIDEO| Accident rutier MORTAL la Șibot: Un tânăr de 19 ani, din Vințu de Jos, și-a pierdut viața după ce s-a izbit cu mașina de zidul de protecție al autostrăzii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Eveniment rutier tragic miercuri, 22 februarie, în jurul orei 3.50, pe DN7, la km 447 + 600 m, pe raza localității Șibot, unde un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 19 de ani a părăsit carosabilul și s-a izbit de zidul de protecție al autostrăzii.

În urma rănilor suferite șoferul a decedat pe loc.

Potrivit IPJ Alba este vorba despre un tânăr din Vințu de Jos, care conducea un autoturism Volkswagen Touran pe direcția Sebeș – Orăștie. Acesta a pierdut controlul asupra mașinii, cel mai probabil, cel mai probabil, din cauza vitezei neadaptate la condițiile de drum.

Din primele informații de la locul accidentului se pare că tânărul și-a obținut permisul în Spania, unde a locuit 15 ani cu părinții.

La locul accidentului se desfășoară cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauzele și împrejurările evenimentului rutier.

UPDATE (ora 13.00): ”La data de 22.02.2017, pe DN7, la kilometrul 347, în afara localităţii Şibot, M.P.I.N., de 19 ani, din comuna Vinţu de Jos, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra acestuia, intrând în coliziune cu peretele de sprijin al taluzului aferent autostrăzii A1. În urma accidentului, conducătorul auto a decedat. Cercetările sunt continuate”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

YouTube video

[nggallery id=3456]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea