Rămâi conectat

Curier Județean

Accident rutier la Șugag: Un conducător de motoscuter, băut și fără permis, a ajuns la spital după ce s-a răsturnat cu vehiculul pe o stradă închisă circulației

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţia municipiului Sebeş a fost sesizată, sâmbătă noaptea, cu privire la faptul că pe raza comunei Şugag a avut loc un accident rutier.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a stabilit că R.M., de 33 ani, din oraşul Cugir, în timp ce conducea un motoscuter, a pătruns pe strada Văltori din comună, strada închisă circulaţiei publice și semnalizată prin indicatoare şi bandă de delimitare, şi a intrat în coliziune cu aluviunile comasate pe carosabil.

În urma evenimentului, conducătorul mopedului a suferit leziuni corporale rămânând internat sub supraveghere la Spitalul Judeţean Alba. El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, totodată fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Cercetările continuă, sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă” faptă prev. şi ped. de 196 alin 2 Cod Penal.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea