Rămâi conectat

Curier Județean

Accident rutier, la Sebeș. Femeie de 55 de ani, transportată la spital după o coliziune între două autoturisme

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

accidentMarți, 17 ianuarie, în jurul orei 20.15, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Dorin Pavel din Sebeș a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că M.C.P., de 32 de ani, în timp conducea un autoturism în direcţia Sebeş – Petreşti, a efectuat un viraj la stânga, fără să se asigure, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un  autoturism, condus de un bărbat de 40 de ani, care se deplasa în aceeaşi direcţie şi care se afla angajat într-o depăşire neregulamentară.

În urma accidentului, o femeie de 55 de ani, pasageră în primul autoturism, a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportată la spital.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbat, căzut cu bicicleta, aflat în stop cardio-respirator, în localitatea Boz. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbat, căzut cu bicicleta, aflat în stop cardio-respirator, în localitatea Boz. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea echipajului medical la locul producerii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea