Rămâi conectat

Curier Județean

Accident rutier la Ocna Mureș: Un șofer cu alcoolemie și fără permis de conducere s-a proptit cu mașina într-o remorcă parcată lângă drum

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La data de 09.08.2017, în jurul orei 17.35, poliţiştii din Ocna Mureș au interveni pentru soluţionarea unui eveniment rutier, produs pe strada 8 Martie din oraş şi soldat cu pagube materiale.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că L.P., un bărbat în vârstă de 34 de ani, din comuna Chinteni, judeţul Mureş, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a intrat în coliziune cu o remorcă aflată în afara carosabilului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Aiud unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Faţă de acesta, a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

24-25 aprilie 2024: Evenimentul „Bucuria Florilor” la Sebeș și Cugir. Pachețele cu trei flori de primăvară din specii diferite pentru publicul interesat

Bogdan Ilea

Publicat

în

24-25 aprilie 2024: Evenimentul „Bucuria Florilor” la Sebeș și Cugir. Pachețele cu trei flori de primăvară din specii diferite pentru publicul interesat În data de 24, la Sebeș și 25 aprilie, la Cugir, ascoiația „La Pas”, alături de companiile Star Transmission & Star Assembly, organizează evenimentul „Bucuria Florilor.” Pentru a celebra ziua biodiversității oamenii care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea