Rămâi conectat

Actualitate

Accident rutier la ieșire din Sebeș spre Sibiu soldat cu 3 victime. Trafic restricționat pe DN 1

Ziarul Unirea

Publicat

în

politiaUn accident rutier s-a produs joi, în jurul orei 9.30, pe DN 1, în zona Rahău, la ieșire din Sebeș spre Sibiu.

În urma unei coliziuni între două autoturisme, trei persoane au fost rănite. Una dintre acestea a rămas blocată, pompierii intervenind pentru descarcerare.

Accidentul s-a produs la kilometru 360. Cadrele medicale acordă victimelor primul ajutor.

UPDATE: Din primele informații, în accident au fost implicate un autoturism marca Volkswagen cu numere de înmatriculare în județul Alba și un Opel cu numere de Italia. Se pare că impactul s-ar fi produs în urma unei pătrunderi pe contrasens a uneia dintre mașini.

În urma impactului, trei femei au fost rănite, două din autoturismul Opel și una din Volkswagen. Femeia care a rămas prinsă între fiarele mașinii este cea din Volkswagen. Potrivit ISU Alba, aceasta a fost transportată la spital, în stare de conștiență.

La fața locului s-a intervent cu două autospeciale si o ambulanță SMURD.

UPDATE 1: Potrivit IPJ Alba, ”La data de 26.11.2015, ora 0921, pe DN 1, la kilometrul 360, în afara localității Răhău, S.C., o femeie în vârstă de 39 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, s-a angajat în depășirea a două autovehicule care circulau în fața sa, în zonă interzisă, semnalizată cu marcaj longitudinal simplu continuu, iar la revenirea pe sensul său de mers a pierdut controlul autovehiculului, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 37 de ani, din municipiul Sebeş.

În urma accidentului, şoferiţa primului autoturism a suferit leziuni corporale grave, iar conducătoarea celui de-al doilea autoturism şi o femeie în vârstă de 58 de ani, din Sebeş, pasageră în autoturismul condus de aceasta, au suferit leziuni corporale ușoare.

Cercetările sunt continuate.

(D.S.); (A.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea