Rămâi conectat

Curier Județean

Accident rutier la Daia Română: Un tânăr de 19 ani, cu alcoolemie și fără permis de conducere, și-a rănit pasagera și a distrus cu autoturismul o mașină parcată

Ziarul Unirea

Publicat

în

La data de 08.05.2017, în jurul orelor 20.20, Poliția Municipiului Sebeș a fost sesizată cu privire la faptul că, pe strada Principală din Daia Română, a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că un tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Daia Română, în timp ce conducea un autoturism pe strada Principală din localitate, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat în coliziune cu un autoturism ce era staţionat pe podul din faţa unui imobil.

În urma accidentului, o femeie în vârstă de 37 de ani, pasageră pe bancheta din spate a autoturismului condus de tânărul de 19 ani, a suferit leziuni corporale şi a fost transportată la spitalul din Sebeş, unde a primit îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că era sub influenţa băuturilor alcoolice, valoarea indicată fiind 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiindu-i recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În plus, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul avea permisul de conducere suspendat.

Faţă de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea, pe drumurile publice, a unui vehicul de către o persoană al cărei drept de a conduce i-a fost suspendat.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea