Rămâi conectat

Curier Județean

Accident rutier în Sebeș: Femeie de 83 de ani, care se deplasa pe bicicletă, acroșată de un autoturism. Șoferul și-a continuat drumul, fără să anunțe poliția

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din Sebeş l-au identificat, cu operativitate, pe un bărbat ce a provocat un accident rutier şi a părăsit locul producerii acestuia. În urma accidentului, o vârstnică a suferit leziuni corporale uşoare.

La data de 16.05.2017, în jurul orelor 10.00, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată de către reprezentanţi ai spitalului din Sebeş, cu privire la faptul că, la camera de primiri urgențe, s-a prezentat o persoană care a fost victima unui accident rutier.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că, victima, o femeie în vârstă de 83 de ani, din Sebeş, în timp ce circula pe o bicicletă, la intersecţia străzilor Mureşului cu Ştefan cel Mare, a fost acroşată cu oglinda retrovizoare a unui autoturism. După producerea accidentului, şoferul autoturismului şi-a continuat drumul, fără a anunţa poliţia, iar femeie s-a deplasat la domiciliu. Ulterior aceasta s-a prezentat la spitalul din Sebeş unde a primit îngrijiri medicale, fără a rămâne internată.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii l-au identificat pe conducătorul auto ce a provocat accidentul. Acesta este un bărbat în vârstă de 65 de ani, din municipiul Sebeş, pe numele căruia a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Livezile: Intervin pompierii cu o autospecială

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Livezile: Intervin pompierii cu o autospecială Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit vineri, în jurul orei 11:30, în com. Livezile, Valea Răchișului. Au intervenit pompierii cu o autospecială. Detașamentul de pompieri Aiud intervine pentru localizarea și stingerea unui incendiu de vegetație uscată în com. Livezile, Valea Răchișului. Revenim cu amănunte. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea