Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE: Accident rutier în Alba Iulia: Coliziune între un autoturism și o motocicletă, pe str. Tudor Vladimirescu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Două persoane au fost rănite, duminică în jurul orei 16.30, în urma producerii unui accident rutier pe str. Tudor Vladimirescu, din Alba Iulia.

Potrivit IPJ Alba, este vorba despre o coliziune între un autoturism și o motocicletă. Răniții sunt conducătorul autovehiculului pe două roți și un pasager.

La locul evenimentului rutier se desfășoară cercetări.

UPDATE: La data de 23.04.2017, în jurul orelor 15.50, pe strada Tudor Vladimirescu din Alba Iulia, G.C.I., de 18 ani, din comuna Săsciori, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unui viraj la dreapta, pentru a intra într-o parcare, împrejurare în care a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă regulamentar de un bărbat de 40 de ani, din Alba Iulia.

În urma accidentului, motociclistul şi o femeie, în vârstă de 37 de ani, pasageră pe motocicletă, au suferit leziuni corporale uşoare şi au fost transportaţi la spital.

Atât conducătorul auto cât şi motociclistul au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

Cercetările sunt continuate.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea