Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE VIDEO: Accident rutier MORTAL la Aiud. Un tânăr de 26 de ani şi-a pierdut viaţa în urma unei coliziuni frontale între un autoturism şi un tir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un tânăr de 26 de ani şi-a pierdut viaţa în urma unui accident care s-a produs miercuri seara în Aiud, pe strada Transilvaniei, la ieşire spre Turda. Autoturismul pe care îl conducea a intrat în coliziune cu un TIR.

Tânărul de 26 de ani, R.P.A. era din Aiud şi conducea o Skoda Fabia, înmatriculată în Alba.

Din primele date, acesta ar fi intrat cu maşina pe contrasens şi a fost lovit frontal de un TIR. În urma impactului, maşina a fost proiectată în alt autoturism, un Mercedes înmatriculat în Alba.

Autoturismul circula dinspre Aiud spre Turda.

Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri, timp de aproximativ o oră, după ora 20.00 fiind reluat, alternativ, pe un sens.

Miercuri seara, în jurul orei 19.00 “traficul rutier a fost întrerupt pe DN1, Alba Iulia – Turda, în Aiud (pe strada Transilvaniei), din cauza unui accident în care au fost implicate un autoturism şi un autocamion. Cauza probabilă a fost depăşirea neregulamentară.

Până la reluarea traficului, poate fi folosită ruta ocolitoare DJ107M Aiudul de Sus – Colţeşti – Buru – DN75 – Turda”.

Cauza probabilă este depăşirea neregulamentară, conducătorul autoturismului intrând într-o depăşire şi izbindu-se frontal cu maşina de un TIR, pe contrasens.

UPDATE: La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj al detaşamentului Aiud care a intervenit pentru descarcerarea victimei. Potrivit ISU Alba şoferul autoturismului Skoda era în stare de inconştienţă.

UPDATE 1: Potrivit IPJ Alba, șoferul încarcerat a decedat.

UPDATE 2: ”La data de 01.03.2017, în jurul orei 18.40, pe strada Transilvaniei din municipiul Aiud, R.P.A., de 26 de ani, din Aiud, în timp ce conducea un autoturism, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 49 de ani, din Alba Iulia. În urma impactului, autoturismul condus de tânăr a fost proiectat într-un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din Ocna Mureş şi ulterior într-o autoutilitară ce era parcată în afara carosabilului. În urma accidentului, R.P.A. a decedat, iar tânărul de 19 ani, din Ocna Mureş, a suferit leziuni corporale uşoare. Cercetările sunt continuate”, precizează reprezentantul IPJ Alba.


Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea