Rămâi conectat

Curier Județean

Accident pe DN1: Un bărbat din Alba Iulia cu alcool ”la bord” și fără permis a intrat în coliziune cu un cap de pod

Ziarul Unirea

Publicat

în

La data de 24 februarie 2017, în jurul orei 22.20, M.N., de 45 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe DN 1, la kilometrul 386, în afara municipiului Alba Iulia, a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat în coliziune cu un cap de pod.

Poliţiştii l-au testat pe conducătorul auto cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia  unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În plus, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere, pentru nicio categorie de autovehicule.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi conducerea fără permis.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea