Rămâi conectat

Curier Județean

Accident pe DN1, la Aiud: Un șofer a adormit la volan și a intrat cu mașina într-o bornă kilometrică. Atât el, cât și soția și băiețelul lor de 7 ani au scăpat cu răni ușoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

La  data de 01.08.2017, în jurul orei 03.00, pe Drumul Național 1, la km 406, pe raza municipiului Aiud, un bărbat de 41 de ani, din Turda, judeţul Cluj, în timp ce conducea un autoturism, în direcţia Teiuș – Aiud, a adormit la volan și părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu o bornă kilometrică.

În urma accidentului, conducătorul auto, soţia acestuia şi băiatul lor, în vârstă de 7 ani, au suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internaţi în spital.

Cercetările sunt continuate. 

Inspectoratul de poliţie Judeţean Alba reaminteşte conducătorilor auto faptul că oboseala la volan este extrem de periculoasă.

Este de ajuns o singură fracţiune de secundă, moment în care pot apărea aţipirea şi, implicit, pierderea controlului vehiculului.

De aceea, la primele semne de oboseală (stare de moleşeală, clipire frecventă, înceţoşarea privirii) recomandăm să întrerupeţi călătoria şi să parcaţi autovehiculul într-un loc sigur (de preferat o parcare amenajată).

Odihniţi-vă până la refacerea totală a capacităţilor psiho – motorii necesare conducerii în siguranţă.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea