Rămâi conectat

Ştirea zilei

ACCIDENT MORTAL, la Sâncel. Un tânăr de 22 de ani A DECEDAT după ce s-a răsturnat cu mașina în afara carosabilului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

masina rasturnata iarnaACCIDENT rutier MORTAL, la Sâncel, pe DJ 107 F

Un accident rutier grav s-a petrecut miercuri, în jurul orei 18.20,  pe DJ 107 F, raza localității Sâncel.

Din primele informații, o persoană a decedat după ce un autoturism s-a răsturnat în afara carosabilului.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj al Gărzii Blaj pentru a acorda îngrijiri medicale unui pasager al mașinii.
Mașina, un Opel Astra Caravan cu numere de înmatriculare în județul Mureș  se deplasa pe direcția Blaj – Jidvei.

UPDATE comunicat IPJ Alba: „Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că S.L.D.A., de 22 de ani, din municipiul Târgu Mureş, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 107, în direcţia Blaj – Târnăveni, la kilometrul 54 + 200 de metri, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra autoturismului, a pătruns pe contrasens şi apoi în şanţul din partea stângă a direcţiei de mers după care autoturismul s-a răsturnat de mai multe ori, rămânând cu roțile în sus.

În urma accidentului, conducătorul autoturismului, care nu purta centura de siguranţă, a fost proiectat în afara acestuia şi a decedat, iar un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Târgu Mureș, pasager în autoturism, care purta centura de siguranţă, a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportat la spitalul din Blaj unde a primit îngrijiri medicale însă nu a rămas internat.

 UPDATE 1:Potrivit ISU ALBA: SMURD Blaj a intervenit aseară, la ora 18. 34, pe DJ 107 pe raza loc. Sîncel, la un accident rutier în care a fost implicat un autoturism. În urma accidentului un bărbat în vârstă de 22 ani a decedat, iar un alt bărbat în vârsta de 21 ani a fost rănit. Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD pentru acordarea primului ajutor medical calificat și pentru transportarea persoanei rănite la spital.

UPDATE 2:Potrivit IPJ Alba: La data de 10.06.2015, ora 18,34, Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că pe DJ 107, pe raza comunei Sâncel, a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că S.L.D.A., de 22 de ani, din municipiul Târgu Mureş, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 107, în direcţia Blaj – Târnăveni, la kilometrul 54 + 200 de metri, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra autoturismului, a pătruns pe contrasens şi apoi în şanţul din partea stângă a direcţiei de mers după care autoturismul s-a răsturnat de mai multe ori, rămânând cu roțile în sus.

În urma accidentului, conducătorul autoturismului, care nu purta centura de siguranţă, a fost proiectat în afara acestuia şi a decedat, iar un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Târgu Mureș, pasager în autoturism, care purta centura de siguranţă, a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportat la spitalul din Blaj unde a primit îngrijiri medicale însă nu a rămas internat.

Cercetările sunt continuate.

Poliţia rutieră Alba reamintește conducătorilor auto că centura de siguranţă poate salva viaţa. Aceasta constituie un factor de primă importanţă în ceea ce priveşte configuraţia dinamicii accidentelor rutiere. Folosirea centurii de siguranţă este obligatorie!

 FOTO: arhiva

(C.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea