Rămâi conectat

Ştirea zilei

ACCIDENT MORTAL la Abrud: O tânără de 30 de ani a DECEDAT, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat în afara carosabilului. Șoferul, soțul ei, nu avea permis și era băut

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O tânără de 30 de ani și-a pierdut viața, în urma unui accident rutier petrecut vineri, în jurul orei 17.30, în orașul Abrud.

Din primele date, mașina în care se afla s-a răsturnat în afara părții carosabile. Șoferul, soțul ei, N.F.D. în vârstă de 36 de ani, din Abrud, a fost rănit ușor.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că acesta nu avea permis de conducere și era sub influența alcoolului. Valoarea rezultată pe etilotest a fost de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În momentul sosirii echipajelor medicale la locul accidentului, tânăra se afla în stare de inconștiență și a fost transportată la spitalul din Câmpeni,  de unde s-a solicitat transportarea acesteia cu un elicopter SMURD. Din păcate, tânăra a decedat  înainte să fie preluată de elicopter, în jurul orei 20.30.

UPDATE 1: Potrivit unor surse, șoferul se numește Flavius Narița, iar soția acestuia,  femeia care și-a pierdut viața, Petronela Narița. Aceștia aveau împreună 4 copii, care acum au rămas orfani de mamă.

Citiți și Flavius Dorel Narița, bărbatul care a provocat accidentul de la Abrud, în urma căruia soția sa a murit, a fost ARESTAT preventiv pentru 20 de zile

Accidentul s-a petrecut pe strada Cristea din Abrud. Din primele cercetări ale polițiștilor, se pare că , N.F.D., bărbatul de 36 de ani din Abrud, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cristea, a pierdut controlul volanului, a rupt un gard și s-a răsturnat pe un teren de fanat.

Soția sa, în vârstă de 30 de ani, a suferit leziuni grave (comă) și a fost transportată la spitalul din Câmpeni, de unde urma să fie transferată cu un elicopter SMURD. Din păcate, victima accidentului a decedat înainte să fie preluată de elicopter. Potrivit IPJ Alba, șoferul  nu are permis și era sub influența alcoolului, valoarea rezultată pe etilotest a fost de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

(A.M.)

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea