Rămâi conectat

Ştirea zilei

Accident MORTAL în AIUD: Un pieton a murit după ce a fost lovit de o ambulanță care se afla în misiune

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un bărbat care a traversat strada neregulamentar a murit, miercuri seara, după ce a fost lovit de o ambulanță aflată misiune, în municipiul Aiud, traficul fiind blocat circa o oră.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Alba au declarat, miercuri seara, pentru ziarulunirea.ro, că un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Aiud, a fost lovit de o ambulanță, în timp ce traversa strada printr-un loc nepermis.

”Bărbatul (S.R.) a fost surprins și accidentat de o ambulanță din Alba, care se deplasa la o urgență. Avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune. Ulterior, ambulanța a rămas la fața locului pentru cercetări”, potrivit Poliției Alba.

Victima a decedat la scurt timp de la producerea accidentului din cauza rănilor grave.

Traficul rutier în Aiud a fost blocat circa o oră. Accidentul s-a produs pe strada Transilvaniei din municipiu.

De asemenea, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a informat că din cauza unui accident rutier în care au fost implicate o ambulanță și un pieton, circulația pe DN1 (E81) Sebeș — Turda a fost oprită pe ambele sensuri în zona localității Aiud, județul Alba.

În acest caz, Poliția continuă cercetările.

UPDATE Buletin de presă IPJ Alba: La data de 16.08.2017, în jurul orelor 21.04, pe strada Transilvaniei  din municipiul Aiud, judeţul Alba, B.P., de 45 de ani, din Ocna Mureş, judeţul Alba, în timp ce conducea un autovehiculul special M 1, proprietatea Serviciul de Ambulanta  Județean Alba, a surprins şi a accidentat pe S.R., un bărbat de 53 de ani din Aiud, care traversa strada, prin loc nepermis si nesemnalizat corespunzător.

În urma accidentului, pietonul a decedat.

La momentul producerii accidentului, autovehiculul special se deplasa din localitatea Ocna Mureș spre Alba Iulia si avea in funcțiune semnalele luminoase.

Faţă de B.P. a fost întocmit dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpa.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea