Rămâi conectat

Curier Județean

Accident mortal de muncă pe șantierul autostrăzii, în zona Sebeș. Un muncitor a căzut în gol de pe podul la care lucra

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un muncitor care efectua lucrări pe un pod situat pe drumul Dăii, de pe autostrada Orăștie – Sibiu, și-a pierdut viața luni seară, după ce a căzut în gol circa 30 de metri, izbindu-se de sol.

Victima se numește Vasile Z., are circa 42 de ani, este din Buzău și era angajat al companiei STRACO, constructorul tronsonului 2 al autostrăzii.

Accidentul a fost sesizat de către un coleg al bărbatului decedat, prin apel la 112, în jurul orelor 23.20.

La fața locului s-a deplasat o echipă complexa de cercetare formată din polițiști și inspectori ITM, care urmează să stabilească condițiile exacte în care s-a petrecut accidentul și să tragă la răspundere pe cei responsabili de producerea nenorocirii.

UPDATE raport IPJ Alba: Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată ieri seară prin 112 cu privire la faptul că o persoana a căzut de pe un pod al autostrăzii Orăştie – Sibiu, aflată în construcţie.

Echipa operativă de cercetare, deplasată la faţa locului a stabilit faptul că Z.V., de 45 de ani, din judeţul Buzău, muncitor asfaltator, angajat al societăţii care execută lucrări la autostradă, în timpul programului de lucru, efectua lucrări la km. 300 +430 de metri al autostrăzii, în zona ce traversează DJ 106 K, iar din neatenţie, a căzut  prin deschizătura ce separa cele doua sensuri de mers ale autostrăzii, de la o înălţime de aproximativ 20 de metri şi a decedat.

La faţa locului au fost prezenţi şi reprezentanţi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Alba.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest accident de muncă.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea