Rămâi conectat

Curier Județean

Accident la Bucium: Un șofer băut din comună s-a răsturnat cu mașina în pârâu, după ce a efectuat o manevră de întoarcere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

masina rasturnata valeLuni, 29 august, în jurul orei 15.15, poliţiştii din Abrud au intervenit pentru soluţionarea unui eveniment rutier, produs pe raza comunei Bucium.

Din primele cercetări efectuat de poliţiştii, a rezultat că T.I.A., de 48 de ani, din comuna Bucium, în timp ce conducea un autoturism pe drumul comunal 149, a efectuat o manevră de întoarcere, împrejurare în care s-a răsturnat în pârâului Valea Abruzel. În urma accidentului, şoferul autoturismului a suferit leziuni uşoare la cap şi a fost transportat la spitalul din Abrud, unde a primit îngrijiri medicale.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de T.I.A., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

IPJ Alba reamintește conducătorilor auto:

Nu vă urcaţi la volan, dacă aţi consumat băuturi alcoolice! Pe lângă posibilitatea producerii unui accident rutier, şoferii care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice riscă închisoarea de la unu la cinci ani, aceasta fiind sancţiunea prevăzută de lege pentru cei depistaţi în trafic cu o îmbibaţie alcoolică de peste 0,8 g/l alcool pur în sânge. Pe timpul cercetării, permisul este reţinut fără drept de circulaţie.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea