Rămâi conectat

Curier Județean

Accident în Unirea: Un șofer din Ocna Mureș, care a condus băut, a distrus gardul unei case

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La data de 7 februarie, în jurul orelor 16.15, poliţiştii din Ocna Mureş au intervenit pentru soluţionarea unui accident rutier, soldat cu pagube materiale, produs pe raza localității Unirea, judeţul Alba.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că F.I., de 56 de ani, din Ocna Mureș, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabila si a intrat in gardul unei proprietăţi provocând avarierea autoturismului si distrugerea gardului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,66 mg/l alcool pur ȋn aerul expirat, ulterior fiind condus la Spitalul Municipal Aiud pentru recoltarea de probe biologice de sânge ȋn vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” Alba Iulia, activități de ecologizare în zona râului Ampoi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” Alba Iulia, activități de ecologizare în zona râului Ampoi Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia au continuat seria activităților de ecologizare, de această dată în zona râului Ampoi: ”Activitățile cuprinse în cadrul programului „Săptămâna verde” au continuat cu o activitate de ecologizare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea