Rămâi conectat

Curier Județean

Accident grav la Vințu de Jos: Un biciclist beat a lovit un pieton, iar apoi a părăsit locul accidentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La data de 16 august, în jurul orelor 12.30, pe DJ 705, în localitatea Vinţu de Jos, T.F., de 30 de ani, din Vinţu de Jos, judeţul Alba, în timp ce se deplasa pe o bicicletă, nu a păstrat o distanţă suficientă şi l-a acroșat pe un bărbat de 52 de ani, O.I, din aceeaşi localitate.

După producerea accidentului T.F., a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de politie, fiind identificat ulterior in jurul orelor 02.03, la locuința de domiciliu.

În urma accidentului, pietonul a suferit leziuni corporale grave, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgenta Alba Iulia.

În urma testării biciclistului cu aparatul etilotest, s-a constatat faptul că era sub influenţa alcoolului, valoarea rezultată fiind de 0,48 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de T.F. a fost întocmit dosar penal, pentru vatamare corporala din culpa şi si părăsirea locului accidentului fără încuviințarea politiei.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea