Rămâi conectat

Actualitate

Acces gratuit la publicația electronică Monitorul Oficial – decizie în Camera Deputaților

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deputații au decis, cu 192 de voturi pentru și niciun vot împotrivă, ca publicația electronică Monitorul Oficial să poată fi accesată gratuit, de către oricine.

monitorul-oficialIată principalele modificări aduse:

”Art.18. – Regia Autonomă “Monitorul Oficial” editează Monitorul Oficial al României atât în format tipărit, cât şi în format electronic. Formatul tipărit este pus la dispoziţia tuturor utilizatorilor contra cost, iar formatul electronic al Monitorului Oficial al României, Partea I şi Partea a II-a, în mod gratuit, permanent, în varianta pentru citire.”

Articolul 19 va avea următorul cuprins:

“Art.19. – Regia Autonomă “Monitorul Oficial” realizează un produs electronic conţinând actele publicate în Monitorul Oficial al României, părţile IIIVII, care poate fi accesat gratuit pe internet şi este disponibil, în varianta pentru citire, timp de 10 zile de la publicarea respectivelor acte”.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

COD GALBEN de vânt puternic și precipitații abundente în Alba și alte județe din țară. Informare meteo de vreme rea până miercuri dimineața

Ziarul Unirea

Publicat

în

COD GALBEN de vânt puternic și precipitații abundente în Alba și alte județe din țară. Informare meteo de vreme rea până miercuri dimineața Meteorologii ANM au emis marți, 23 aprilie 2024, o atenționare meteo cod galben de ploi abundente și vânt puternic, valabilă în Alba și alte județe din țară până miercuri dimineața, ora 8.00. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea