Rămâi conectat

Economie

Absorbția fondurilor europene a ajuns la aproape 60%. Dezvoltarea Resurselor Umane și a Capacității Administrative în top

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O statistică publicată recent pe site-ul Ministerului Fondurilor Europene arată că, la finalul lunii septembrie, rata absorbției fondurilor europene pe exercițiul financiar 2007-2013 a ajuns la 56,99%.

 

bani multiSuma rambursată pe proiecte ajunge la 10,05 miliarde euro, reprezentând 52,74% din totalul alocării.

 

Programele cu cea mai mare rată de absorție sunt Dezvoltarea Capacității Administrative — 82,25%, Creșterea Competitivității Economice — 73,03%, Dezvoltarea Resurselor Umane — 68,87%, Asistență Tehnică — 62,99%, Programul Operațional Regional absorbția a fost de 62,99%, Transport — 55,45%, Programul Operațional Sectorial Mediu — 52,25%.

 

La începutul acestei luni oficialii Ministerului Fondurilor Europene au anunțat că România va încheia exercițiul financiar 2007-2013 cu o absorbție a fondurilor europene de 70%. (B.P.)

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Românii înregistraţi pe platformele de criptoactive sunt de două-trei ori mai mulţi decât investitorii la bursă

Unirea Ziarul

Publicat

în

Românii înregistraţi pe platformele de criptoactive sunt de două-trei ori mai mulţi decât investitorii la bursă Românii înregistraţi pe platformele de criptoactive sunt de două-trei ori mai mulţi decât cei 178.000 de investitori consemnaţi pe Bursa de Valori Bucureşti, a afirmat, miercuri, preşedintele Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), Alexandru Petrescu, la cea de-a 7-a ediţie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea