Rămâi conectat

Sport

Abrudeanul Răducu Pocol a debutat pentru România Under 15, în remiza cu Moldova

Dan HENEGAR

Publicat

în

Abrudeanul Răducu Pocol, actualmente legitimat la Academia Hagi a debutat în echipa naţională a României Under 15, fotbalistul originar din Munţii Apuseni evoluând în actul secund al întâlnirii amicale cu Moldova, încheiată la egalitate scor 1-1 (0-0).

Este al doilea debut sub tricolor în acest an, după ce zlătneanul Andrei Mărginean a fost convocat în luna februarie la reprezentativa Under 16.

Reprezentativa României U15 a terminat la egaliate, scor 1-1, meciul cu echipa similară a Republicii Moldova. Partida a avut loc la Piatra-Neamț, iar oaspeții au fost cei care au deschis scorul prin Daniel Danu în minutul 48.

Egalarea a venit în minutul 77, atunci când rezerva Cătălin Cârjan a marcat cu un șut de la 15 metri. Duelul cu Moldova a fost primul meci oficial al selecționatei formate din jucători născuți în anul 2002. Cele două formații se vor reîntâlni și joi, tot la Piatra-Neamț, de la ora 12:00.

Costel Enache a folosit următorii jucători: Horeboiu – Grosu, Drăgușin (cpt.), Dicu, Florică (Trucă, 61) – Grameni, Crivac (Păvăluc, 78) – Sima (Pocol, 49), Dumitrescu (Badea, 61), Bani – Iana (Cârjan, 61)

Sursa: FRF


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea