Rămâi conectat

Curier Județean

A vrut să-și apere iubita, dar a fost sancționat de jandarmi – Tânăr amendat cu 500 de lei, după ce a amenințat cu bătaia un elev, în incinta unui liceu din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un tânăr din Alba Iulia a fost sancţionat de jandarmi cu 500 de lei pentru că a intrat în incinta unui liceu din localitate şi a intervenit într-o dispută pe care prietena sa o avea cu un coleg de clasă.

perchezitii jandarmi-dna001Din verificările efectuate de jandarmi a reieşit că miercuri, 23 martie, doi elevi ai unei unităţi de învăţământ din Alba Iulia, o fată şi un băiat, s-au certat într-o pauză deoarece, la o oră de curs anterioară, nu au căzut de acord asupra oportunităţii aplicării unui test de verificare a cunoştinţelor. Fata şi-a chemat prietenul, iar acesta i-a sărit repede în ajutor. În jurul orei 14.00 a pătruns fără drept în incinta şcolii, l-a identificat pe cel care a intrat în conflict cu prietena sa şi l-a ameninţat cu bătaia. Chemat printr-un apel la 112, un echipaj de jandarmerie a intervenit oportun astfel încât nu a mai apucat să-şi pună în practică intenţiile violente. Intrusul a fost identificat ca fiind F.E.C. (22 de ani), din Alba Iulia şi, pentru faptele săvârşite, a fost sancţionat cu avertisment, respectiv amendă contravenţională în valoare de 500 lei.

”Pentru prevenirea apariţiei unor astfel de fapte reamintim că pătrunderea, cu încălcarea normelor legale de acces, în sediile autorităţilor publice centrale şi locale, instituţiilor publice, instituţiilor de învăţământ şi spaţiilor aparţinând acestora, indiferent de destinaţia lor, regiilor autonome, societăţilor comerciale, partidelor sau altor formaţiuni politice, organizaţiilor guvernamentale şi neguvernamentale, ambasadelor şi reprezentantelor altor state ori ale organizaţiilor internaţionale de pe teritoriul României (…) ori refuzul de a le părăsi la cererea organelor de ordine” constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă cuprinsă între 500 şi 1500 de lei”, precizează Cosmin Jurcoveț, reprezentantul IJJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea