Rămâi conectat

Curier Județean

A început exterminarea căpuşelor. Timp de 10 zile se va acţiona pe toată zona spaţiilor verzi din Alba Iulia

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Începând de ieri, firma care se ocupă de dezinsecţia şi deratizarea oraşului a început o amplă acţiune de combatere a insectelor şi stârpire a şobolanilor şi şoarecilor din Alba Iulia.

Dimineaţa, între orele 5.00 şi 9.00 şi seara între 21.00 şi 1.00, maşinile dotate cu dispozitive tehnice pentru această activitate, precum şi personal specializat cutreieră toate parcurile, şanţurile cetăţii, scuarurile şi zonele verzi din oraş, unde stropesc cu substanţe toxice doar pentru dăunători.

Reprezentanţii firmei Coral Impex ne-au dat asiguri că nicio căpuşă nu va mai rămâne în urma acţiunii lor. Sunt vizaţi aproape 600.000 de mp.

Municipalitatea îi roagă pe albaiulieni să evite aceste zone atunci când se efectuează pulverizarea. În paralel cu acţiunea de dezinsecţie se lucrează la cosirea continuă a ierbii din parcuri şi zone verzi pentru ca vegetaţia să fie cât mai scurtă ca înălţime.

Acţiunea de dezinsecţie era foarte necesară, după ce în ultima perioadă mai multe persoane şi animale au fost înţepate de căpuşe.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea