Rămâi conectat

Actualitate

A furat o bicicletă dintr-un garaj din Alba Iulia. Tânăr de 22 de ani din județul Mureș, reținut de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La data de 5 februarie 2017, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au identificat un tânăr, de 22 de ani, din comuna Adămuş, judeţul Mureș, care  a sustras o bicicletă dintr-un garaj.

Se pare că, în noaptea de 04/05.02.2017, cu ajutorul unor chei potrivite, R.F.T. a sustras bicicleta din interiorul garajului utilizat de către persoana vătămată.

Valoarea prejudiciului cauzat a fost de 2.300 lei. Bicicleta a fost recuperată și predată proprietarului.

Faţă de R.F.T., s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale în calitate de suspect, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Totodată, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, R.F.T. fiind depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Cercetările continuă.

foto: arhiva

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea