Rămâi conectat

Actualitate

A furat o bicicletă din scara unui bloc din Alba Iulia. Bărbat de 34 de ani din județul Mureș, cercetat de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

furt bicicleta scara blocPoliţiştii din Alba Iulia l-au identificat pe un bărbat din judeţul Mureş care a sustras o bicicletă lăsată neasigurată, în scara unui imobil.

Potrivit IPJ Alba, la data de 22.11.2016, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au identificat pe K.R., de 34 de ani, din Sovata, judeţul Mureş, ca persoană bănuită de comiterea furtului unei biciclete în valoare de 800 de lei.

În sarcina bărbatului s-a reţinut faptul că, în seara zilei de 18 noiembrie a.c., a pătruns în scara unui imobil de pe strada Vasile Alecsandri din Alba Iulia şi a sustras o bicicletă lăsată neasigurată.

Faţă de K.R., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat precum şi în vederea stabilirii întregii sale activităţi infracționale.

Pentru prevenirea furturilor de biciclete, poliţia recomandă:

  • Dotaţi-vă bicicleta cu dispozitive antifurt! Este recomandat să utilizaţi întotdeauna două sisteme antifurt pentru asigurarea bicicletei: unul dintre sistemele de siguranţă trebuie să asigure cadrul, roata din spate şi corpul de care este asigurată bicicleta, iar celălalt sistem trebuie să treacă prin cealaltă roata şi cadrul bicicletei. Prin acest mod se elimină şi riscul de a vă fi sustrase roţile!
  • Nu vă lăsaţi niciodată bicicleta neasigurată! Parcaţi bicicleta doar în locurile special amenajate! Scările de bloc sau alte anexe sunt locurile în care hoţii acţionează cel mai des.
  • Nu cumpăraţi biciclete a căror provenienţă nu poate fi justificată sau al cărui preţ este foarte mic. Hoţii vor să vândă imediat bicicleta sustrasă. Refuzați astfel de chilipiruri şi în acest mod îi descurajați pe cei care le sustrag.
  • În cazul în care sunteţi victima sau martorul unui furt, nu ezitaţi să anunţaţi Poliţia, apelând numărul unic de urgenţe 112!

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea