Rămâi conectat

Curier Județean

7 noiembrie: Spectacol de teatru, la Alba Iulia. Piesa „Fidelitate”, o poveste despre viața de cuplu, cu situații amuzante, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

fidelitate-tatrul-actLa începutul săptămânii viitoare, în 7 noiembrie, albaiulienii sunt invitați din nou la teatru, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, unde va fi pusă în scenă Piesa ”Fidelitate”. Spectacolul – o poveste despre viața de cuplu, cu situații amuzante, premieră la Alba Iulia, se va desfășura cu începere de la ora 19.00. Prețul unui bilet este de 50 de lei și poate fi achiziționat de la casieria casei de cultură. 

“Fidelitate”, produs de Teatrul Act si de Fundația Carta, este un spectacol de la care nimeni nu poate pleca dezamăgit.

”Un asasin plătit, victima sa și un soț care neagă orice implicare. Tony, dator vândut la mafia italiană este angajat să o ucidă pe Maggie. Maggie, nevastă depresivă oprită să se sinucidă ca să fie asasinată. Jack, soțul care l-a angajat pe Tony sau doar o victimă la rândul lui? Cine a angajat pe cine? Tony e cu adevărat un asasin? Jack este un criminal cu sânge rece sau soțul încornorat? Oare Tony și Maggie au un plan să stoarcă bani de la Jack? Și până la urmă, cine o sa moară?…O poveste Americană… dar și o analiză plină de vigoare și umor a vieții de cuplu”, scrie regizorul Dragoș Câmpan.

”Piesa lui Chazz Palminteri, scenarist, regizor, actor și producător de origine italiană, poate fi integrată teatrului bulevardier modern. A fost jucată cu succes pe alte meridiane, s-a realizat și un film în care autorul a jucat, este amuzant scrisă ca situații cu lovituri spectaculoase de teatru, cu replici pline de umor și personaje bine construite. Alegerea repertorială a piesei “Fidelitate” se dovedește a fi inspirată.

În relația unui cuplu de oameni avuți – Maggie (Adela Zamfir) și Jack (Florin Busuioc) ajunsă într-un impact , cu ironie analizată psihologic, intervine un ucigaș plătit, Tony (Gheorghe Ifrim), nu se știe de cine, și el cu probleme psihologice; acțiunea, conflictele, sunt dibaci expuse dramatic cu savoare comică. Autorul se dovedește că știe a scrie comedii cu motivare psihologică în relații și subtile trimiterii spre actualitatea curentă”, se arată pe site-ul Teatrului Act.

Din distribuția piesei fac parte actorii Gheorghe Ifrim ; Florin Busuioc, Adelaida Zamfira, regia este asigurată de Dragoș Câmpan, iar scenografia de Maria Dobre.

Programul la casieria Casei de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia este de luni până vineri, între orele 8.00 – 19.00. Relații la telefon: 0258 / 815842 ; 0728/094864.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea