Rămâi conectat

Curier Județean

7 aprilie: Gala Voluntarilor ”SM Speromax” Alba, a VI-a ediție. Diplome pentru oamenii cu inimă mare, care s-au implicat în activitățile asociației

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cea de-a VI-a ediție a Galei Voluntarilor Asociației ”SM Speromax” Alba se va desfășura  în data de 7 aprilie 2017. În cadrul evenimentului devenit deja tradiție, conducerea asociației îi va răsplăti pe voluntari cu diplome și un mare ”mulțumesc”, în semn de recunoştinţă şi apreciere pentru implicare, munca şi pasiunea depusă în cadrul asociaţiei, pe parcursul anului 2016.

”Cu toţii am auzit de acele persoane care ajută fără a avea vreo pretenţie în schimb, persoane care îşi dedică din timpul şi energia lor, persoane tinere şi pline de speranţa că în urma lor vor lăsa ceva mai bun, unii îi numesc oameni buni, alţii oameni sufletisti, noi îi numim oameni cu o inima mare, noi îi numim voluntari.

Asociaţia SM SPEROMAX Alba organizează a VI-a ediţie a Galei Voluntarilor, eveniment prin care mulţumim şi arătăm aprecierea noastră faţă de aceste persoane deosebite.

Gala Voluntarilor este un eveniment important atât pentru asociaţie cât şi pentru voluntari, un eveniment prin care spunem un mare MULŢUMESC voluntarilor care au fost alături de asociaţie şi care au sprijinit asociaţia în anul 2016.

Evenimentul va avea loc in data de 07.04.2017 la sediul asociaţiei, situat pe strada Gladiolelor, Nr. 3A, începând cu ora 15:00. Vă aşteptăm cu drag!”, transmit organizatorii.

“Voluntarii sunt singurele fiinţe de pe faţa pământului care reflecta compasiune, grijă nemăsurată, răbdare şi dragostea adevărată pentru naţiune.” ( Erma Bombeck )


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea