Rămâi conectat

Curier Județean

6 septembrie| Tudor Chirilă, pe scenă și pe marele ecran la Alba Iulia Music & Film Festival 2015: solist VAMA și actor în filmul LIVE

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

vama4Muzica și filmul nu se întâlnesc doar întâmplător la Alba Iulia: festivalul a propus de la bun început o combinație unică a celor două domenii artistice, prin filme în care muzica are un rol principal sau pelicule în care publicul are șansa să descopere, în ipostaze inedite, artiști pe care s-au obișnuit să-i vadă pe scenă.

Iar această toamnă este prilejul unei duble întâlniri cu Tudor Chirilă: ca solist VAMA și ca actor în filmul LIVE – o producție România 2015, plină de suspans și de personaje inspirate de realitatea acestor ani.

Duminică, de la ora 20, trupa VAMA va umple piața Cetății cu acordurile unora dintre cele mai difuzate și ascultate piese ale ultimilor ani; la finalul concertului, de la ora 21:30, Tudor Chirilă va „urca” pe marele ecran.

CITIȚI și 4-6 septembrie| Alba Iulia Music & Film Festival 2015: Vama, 3Parale, Mircea Baniciu&Band și filme premiate la marile festivaluri din lume

„LIVE” spune povestea Emei, o prezentatoare TV de succes, gazda unei apreciate emisiuni de investigații. Rolul este interpretat de Rodica Lazăr, o actriță binecunoscută publicului prin aparițiile sale în „Moartea domnului Lăzărescu” sau „Principii de viață”, dar și în scurt-metrajul „Ramona”, care anul acesta a câștigat la Cannes marele premiu al secțiunii „Semaine de la critique”. În LIVE, succesul Emei depinde de ratingul emisiunii pe care îl realizează, iar Ema e dispusă să își pună la bătaie sănătatea, dar și toate resursele pentru a scoate adevărul la iveală. Unul dintre cazuri, în care investighează un om de afaceri interpretat de Tudor Chirilă, o aduce însă în mijlocul unui scandal de proporții care îi va schimba dramatic viața.

De asemenea, Rodica Lazăr va fi prezentă la Alba Iulia Music & Film Festival iar, la finalul proiecției, va răspunde întrebărilor publicului! Așadar, sunteți așteptați duminică seara, ora 20.00, în Piața Cetății.

Vom reveni cu PROGRAMUL final.

sursa:albafilmfest.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea