Rămâi conectat

Curier Județean

49 de șoferi care au încălcat normele legale privind circulaţia pe drumurile publice depistați și ”taxați”, în 6 ore, de polițiștii rutieri din Aiud și Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din Aiud şi Blaj au organizat acţiuni în trafic, pentru creşterea siguranţei rutiere. În câteva ore au fost depistaţi 49 de conducători auto care au încălcat normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

politiaLa data de 25.01.2017, între orele 7.00 – 13.00, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului Rutier Alba, au desfășurat, pe DN 1, în zona localităţii Miraslău, o acţiune ce a avut ca scop prevenirea accidentelor de circulaţie datorate vitezei excesive şi depășirilor neregulamentare.

În cele 6 ore de acţiune au fost depistaţi şi sancţionaţi contravențional, 33 de conducători auto, cei mai mulţi (30), pentru depăşirea regimului legal de viteză.

Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 9.875 lei.

Totodată, au fost reţinute două permise de conducere, ambele pentru depăşire neregulamentară şi a fost constatată o infracțiune la regimul rutier.

Tot ieri, 25 ianuarie, poliţiştii rutieri din Blaj, împreună cu reprezentanţii RAR Alba, au organizat, pe raza municipiului, o acţiune ce a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere datorate stării tehnice necorespunzătoare a autovehiculelor.

Au fost verificate 22 de autovehicule şi au fost aplicate 16 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 2.000 de lei, toate pentru abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Ziua Jandarmeriei Române 2024, în Alba: Campionat de fotbal, turneu de table și tenis cu piciorul

Bogdan Ilea

Publicat

în

Ziua Jandarmeriei Române 2024, în Alba: Campionat de fotbal, turneu de table și tenis cu piciorul Competiții sportive organizate de Jandarmeria Alba cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române în Alba Iulia. Jandarmii s-au întrecut într-un campionat de fotbal, turneu de table sau tenis cu piciorul.  Ieri, 27 martie, la Baza Sportivă Ampoi 2 din Alba Iulia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea