Rămâi conectat

Economie

483 de milioane de euro, încasate de România intr-o singura zi

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

bani multiRomania a încasat de la Comisia Europeană 483 de milioane de euro într-o singură zi. Suma provine din decontarea cheltuielilor în cadrul programului POSDRU 2007-2013, finanțat cu fonduri europene.

„Ministerul Fondurilor Europene împreună cu Guvernul României continuă eforturile de sprijinire a beneficiarilor în implementarea proiectelor, de verificare și validare a cererilor de plată și de rambursare.

Cele 483 milioane de euro încasate pentru Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane reprezintă o confirmare că eforturile depuse de autoritățile române au rezultatele așteptate, contribuind astfel la atingerea țintelor de absorbție pentru exercițiul financiar 2007-2013”, a precizat ministrul Fondurilor Europene, Marius Nica.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Coduri de reduceri pentru haine fitness – economisește fără a compromite stilul (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Să îmbrățișăm un stil de viață activ nu înseamnă doar să ne menținem corpul în formă, ci și să ne îngrijim sănătatea mintală și fizică în moduri care ne încântă. Știu că și pe tine te preocupă să găsești echipamentele potrivite pentru activitățile sportive, dar te asigur că poți face acest lucru fără să-ți golești […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea