Rămâi conectat

Actualitate

3-7 aprilie: Conferințele BookLand Evolution, la Alba Iulia. Tinerii, față în față cu modelele de succes din Alba. Invitații ediției din acest an

Ziarul Unirea

Publicat

în

A 4-a ediție a Conferințelor BookLand Evolution își redeschide porțile pentru tinerii din Alba Iulia, pe 3 -7 aprilie 2017, la Universitatea “1 decembrie 1918”, în Amfiteatrul A9.  De luni până vineri (3-7 aprilie’17), în intervalul orar 14:30–16:00, vor urca pe scenă 14 profesioniști, care îi vor încuraja și motiva, prin exemplul personal, să facă alegerile potrivite, povestindu-le despre provocările care-i așteaptă, dar care nu trebuie să-i oprească din a-și continua drumul sau a-și asculta vocația.

Astfel că, tinerii din Alba Iulia îi vor avea în fața lor, pregătiți să le raspundă la orice întrebare, pe:  Adrian Butuc, Iudita Mariș, Nicoleta Călin-Bulac, Andreea Bogdan, Carmen Pauleti, Cristian Covaciu, Daniel Avram, Liliana Cristina Damian, Cosmin Toma, Dragoș Zaharia, Dorin Sava, George Bounegru, Daniel Breaz, Ruxandra Bărbat.

Intrarea la conferințe este liberă!

”De-a lungul vieții ajungem să fim suma experiențelor noastre și a celor împărtășite de către cei din jur. Pentru că fiecare om ne modelează în felul său! Fie că avem aceleași opinii sau nu. Unii iți întăresc propriile tale convingeri, alții îți câștigă încrederea și te fac să realizezi că încă ai foarte multe lucruri de învățat. Dincolo de profesionalism, cheia succesului constă în felul în care înțelegem și ne însușim realitatea înconjurătoare. Iar cel mai ușor este să învățăm de la cei pe care îi admirăm, de la cei care nu numai că au găsit cheia, dar au și deschis poarta succesului într-un anumit domeniu. Dacă ți-ai pus în gând să dobândești succesul în cariera ta, ei bine, acum e momentul pentru o porție bună de tips&tricks direct de la sursă, care să te inspire și din care să extragi cele mai relevante învăţăminte pentru tine.

Cel mai amplu proiect cultural – prin seria de 115 zile de conferințe organizate pentru tinerii de 14-24 ani din 23 orașe – oferă liceenilor și studenților o oportunitate excelentă de dezvoltare prin discuții libere, bazate pe experiență personală și interacțiune directă cu peste 500 profesioniști consacrați, care se alătură BookLand Evolution.

Peste 30,000 tineri sunt așteptați să participe şi în acest an!”, transmit organizatorii.

Despre BookLand
BookLand a luat naștere în 2011 ca prim târg urban de carte la mall. S-a dezvoltat rapid într-o caravană națională, vizitând regulat timp de 3 ani peste 40 orase. Librăria online www.book-land.ro si Tabăra Coolturala BookLand au devenit extensii naturale ale brandului, iar seria de Conferințe practice pentru tineri BookLand Evolution și site-ul www.inPractica.ro îi completează abordarea social-educațională asumată.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea