Rămâi conectat

Curier Județean

25 martie: ”Aiud Maraton 2017”, a treia ediție. Detalii pentru sportivi, despre probe și înscrieri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pe data de 25 martie 2017, Aiudul găzduieşte a treia ediţie a evenimentului sportiv ”Aiud Maraton”. O competiţie care nu percepe taxă de înscriere, pusă sub semnul solidarităţii faţă de semenii noştri.

”Aiud Maraton” este un eveniment de suflet pentru sportivii care doresc să aducă un zâmbet celor încercaţi de probleme de sănătate, transmite Primăria Aiud. 

Inițiatorul acestui eveniment este Polgar Levente Ioan (Levy), un tânăr sportiv aiudean, care a reușit să aducă în palmaresul său competiții de talie internațională. Atunci când aleargă, Levy duce cu el mesajul de întrajutorare a semenilor săi aflați la nevoie, fiind un exemplu pentru noi toți.

”Aiud Maraton” a fost și este un vis al lui Levy pe care și l-a îndeplinit cu succes și anume promovarea sportului și totodată susținerea cauzelor sociale.

”Aiud Maraton” va cuprinde, şi în 2017, două probe, respectiv una de maraton 45km și semimaraton 22.5km.

Înscrierile se pot face la: http://www.aiudmaraton.ro/#inscrieri.

Ambele probe se desfăşoară pe drumuri publice, drumuri forestiere, poteci turistice marcate. Startul şi sosirea se vor face din/în centrul oraşului Aiud.

Atât la maraton, cât şi la semimaraton pot participa persoanele care au împlinit vârsta de 18 ani şi sunt apte de efort susţinut, din punct de vedere medical. Minorii vor putea participa numai dacă au acordul părinților, în formă scrisă, însoțiți de către aceștia, precum și adeverința medicală.

Categorii de concurs:

Atât la maraton cât și la semimaraton vor fi următoarele categorii de concurs:  Feminin: General Feminin (Open) 18 – 29 ani; 30 – 39 ani; 40 – 49 ani și  50 + ani.

Masculin: General Masculin (open) 18 – 29 ani; 30 – 39 ani; 40 – 49 ani și 50 + ani.

”Nu contează dacă ești alergător de performanță sau începător, distracția este garantată și ai întotdeauna pe cineva alături, indiferent de nivelul tău de pregătire.

Competiţia noastră nu are taxă de înscriere, dar încurajăm donaţiile care vor fi direcţionate către asociaţiile: Invinctus România si AHNR (Asociația Persoanelor cu Handicap Neuromotor din România). Contul Asociației, în care puteți face donațiile pentru cele 2 asociaţii pe care le susținem anul acesta, este RO02RZBR0000060018977631 (RON), cu mențiunea Aiud Maraton.

Înscrierile se pot face până la date de 24 Martie 2017 pentru cele două probe (maraton şi semimaraton)”, transmit organizatorii.

Înscrierea se face prin completarea formularului de înscriere, pe care îl puteți găsi accesând adresa: http://www.aiudmaraton.ro/#inscrieri

ORGANIZATOR:  Asociația Aiud Sport

PARTENERI: Primăria Municipiului Aiud, Consiliul Local Aiud, Asociația “Am și eu copilul meu” prin Centrul Reacreativ Educațional Bianca, Theiss Agency.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea