Rămâi conectat

Actualitate

25 mai – 3 iunie: Concursuri și surprize pentru copii, pregătite de polițiștii din Alba, cu ocazia zilei de 1 iunie 2016. PROGRAMUL activităților

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

politisti-ipj-alba-_elevi-1-iunie-3În perioada 25 mai – 3 iunie 2016, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, împreună cu Consiliul Judeţean Alba, Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba precum şi cu alţi parteneri, va desfăşura activităţi dedicate copiilor. Vor avea loc concursuri, iar copiii implicaţi în activităţi vor avea parte de surprize şi premii.

Pentru marcarea Zilei Internaţionale a Copilului, 1 Iunie, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Alba, Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba şi Primăria Alba Iulia, au planificat o serie de activităţi dedicate copiilor, ce se vor desfăşura pe parcursul mai multor zile.

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier, Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii şi poliţişti din Alba Iulia, Aiud şi Zlatna, alături de reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Alba şi cadre didactice, vor fi alături de şcolari şi preşcolari, în cadrul unor concursuri de educaţie rutieră şi a unor lecţii deschise cu tematică informativ – preventivă, după cum urmează:

Miercuri, 25 mai a.c., începând cu orele 11.00, la Liceul Tehnologic „Dorin Pavel” din Alba Iulia, va avea loc concursul „Patrule Şcolare în acţiune” la care sunt aşteptate patrulele şcolare constituite la nivelul unităţilor de învăţământ din judeţul Alba.

Joi, 26 mai la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 11 din Alba Iulia, preşcolari ai grupelor mari din grădiniţele municipiului Alba Iulia vor participa la concursul  „Micii Pietoni”, iar marţi 31 mai, la Grădiniţa cu program prelungit „Primii Paşi” din municipiul Aiud, copiii din grupele mari ale grădiniţelor din Aiud, îşi vor expune lucrările în cadrul expoziţiei de colaje „Atenţie! Circul şi eu!”.

Miercuri 1 iunie, preşcolarii şi şcolarii din Zlatna se vor întrece în concursul de desene pe asfalt, intitulat „O lume de copii – o lume sigură!”, organizat cu sprijinul Consiliului Judeţean Alba,  iar cei din Alba Iulia sunt aşteptaţi de poliţiştii rutieri, în Piaţa Cetăţii, pentru a participa la concursuri cu tematică rutieră şi activităţi recreative ce vor fi organizate cu sprijinul Primăriei Municipiului Alba Iulia.

Joi 2 iunie, la Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” din Alba Iulia va avea loc concursul „Educaţie Rutieră – Educaţie pentru Viaţă” – etapa  județeană, adresat elevilor de gimnaziu şi liceu şi care constă în trei probe ( una teoretică, de cunoaştere a regulilor de circulaţie rutieră şi două probe practice, de îndemânare în parcurgerea unui traseu cu bicicleta în poligon şi respectarea regulilor de circulaţie de către biciclişti, în parcul școală).

Vineri, 3 iunie, la Centrul de Informare și Educație Rutieră, din cadrul Palatului Copiilor din Alba Iulia, vor fi susţinute lecţii de educaţie rutieră, la care sunt aşteptaţi preşcolari şi școlari ai claselor primare din unităţi de învăţământ din judeţ.

Copiii vor beneficia de premii constând în diplome, medalii, rechizite, articole sportive, gadjeturi, jocuri şi dulciuri ce vor fi asigurate de Consiliul Judeţean Alba şi de ceilalţi parteneri ai inspectoratului, implicaţi în desfăşurarea acestor activităţi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pentru ce vehicule NU mai e nevoie de ITP. Ce mașini trebuie să facă ITP-ul la 6 luni – lege adoptată în Parlament

Unirea Ziarul

Publicat

în

Pentru ce vehicule NU mai e nevoie de ITP. Ce mașini trebuie să facă ITP-ul la 6 luni – lege adoptată în Parlament Camera Deputaţilor a adoptat, decizional, proiectul de lege privind aprobarea Ordonanţei Guvernului 3/2024 pentru modificarea unor acte normative din domeniul transportului rutier. Astfel, sunt exceptate de la obligaţia de a efectua inspecţia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea