Rămâi conectat

Actualitate

200.000 de lei pentru „Parcul Industrial Cugir” SA. Consiliul Județean Alba majorează capitalul social al societății al cărui acționar unic este

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În ședința ordinară de Consiliu Județean ce va avea loc joi, 27 septembrie, societății comerciale „Parcul Industrial Cugir” SA i se va majora capitalul social cu 200.000 de lei. Suma reprezintă un sprijin financiar pentru lucrările de reabilitare și modernizare a căilor de acces și transport din cadrul Parcului Industrial.

În acest moment aproape toate spațiile din incinta PIC sunt închiriate mai multor societăți comerciale.

HOTĂRÂRE: Art.l. Se aprobă majorarea capitalului social al Societăţii comerciale “Parcul Industrial Cugir” SA cu suma de 200.000 lei.

Art.2. Se împuterniceşte doamna Timiş Loredana, consilier juridic la Societatea comercială ‘‘Parcul Industrial Cugir” SA să îndeplinească formalităţile legale la Oficiul Registrului Comerţului şi Monitorul Oficial al României.

“EXPUNERE DE MOTIVE la proiectul de hotărâre privind majorarea capitalului social al Societăţii comerciale „Parcul Industrial Cugir” SA:

Prin Hotărârea Consiliului Judeţean Alba nr. 100/30.09.2002 a fost înfiinţată Societatea comercială „Parcul Industrial Cugir” SA, Consiliul Judeţean Alba fiind acţionar unic.

Căile de acces şi transport din interiorul parcului utilizate de agenţii economici titulari ai contractelor de închiriere prezintă o stare avansată de degradare motiv pentru care Societatea comercială „Parcul Industrial Cugir” SA a organizat o selecţie de oferte (conform prevederilor OUG 34/2006 şi HG nr.925/2006) pentru atribuirea contractului de achiziţie publică „Reabilitarea/modernizarea căilor de acces şi transport în Parcul Industrial Cugir”.

Prin adresa nr. 195/12.09.2012 înregistrată la registratura Consiliului judeţean Alba sub nr. 11636 din 12.09.2012, Societatea Comercială „Parcul Industrial Cugir” SA prezintă oferta de atribuire a contractului de achiziţie publică „Reabilitarea/modernizarea căilor de acces şi transport în Parcul Industrial Cugir” pentru suma de 1.134.841,39 lei fără TVA. Lucrările de reabilitare/modernizare se vor derula în baza unui contract multianual. Pentru anul 2012 sunt prevăzute a se executa lucrări în valoare de 500.000 lei, sumă ce nu poate fi acoperită din surse proprii, solicitând sprijin financiar.

Având în vedere aspectele prezentate, iniţiez proiectul de hotărâre anexat, înregistrat sub numărul 171 din 18 septembrie 2012.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea