Rămâi conectat

Curier Județean

20-22 mai: Târgul de Carte “Alba Transilvana”, ediția a IX-a, la Alba Iulia. Specialiști și invitați din toate zonele culturii scrise, la Casa de Cultură a Sindicatelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

tn_2016_afis_targ_carteSe apropie din nou sărbătoarea cărţii la Alba Iulia! În perioada 20-22 mai, la Casa de Cultură a Sindicatelor, se va desfăşura o nouă ediţie a Târgului de Carte “Alba Transilvana”, cea de-a IX-a. Actori cu aport important în universul cărţii şi al lecturii se vor întâlni și în acest an în oraşul Marii Uniri pentru a celebra Cartea.

”Spaţiu al întâlnirilor şi al dialogului, având un profil aparte în peisajul evenimentelor culturale din inima Transilvaniei, Târgul de carte „Alba Transilvana” se va desfăşura în perioada 20-22 mai 2016, în Alba Iulia. 

Cea de-a 9-a ediţie a târgului propune publicului o paletă largă de evenimente la care vor participa specialişti şi invitaţi din toate zonele culturii scrise: autori, editori, traducători, distribuitori, tipografi, bibliotecari, agenţi literari, critici, animatori şi jurnalişti în domeniul cultural, precum şi personaltăţi ale artei şi scenei româneşti”, transmite Mioara Pop, directorul Bibliotecii Judeţene „Lucian Blaga” Alba.

Program de vizitare a Târgului de carte „Alba Transilvana”:
Vineri, 20 mai: 10-20
Sâmbătă, 21 mai: 10-20
Duminică, 22 mai: 10-19

Programul detaliat va fi prezentat în zilele ce urmează.  Cei care vor să afle mai multe detalii pot urmări site-ul evenimentului www.albatransilvana.ro.

Târgul de Carte „Alba Transilvana” este organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, în parteneriat cu Primăria Municipiului Alba Iulia, Uniunea Scriitorilor din România – Filiala Alba-Hunedoara, Inspectoratul Școlar Județean Alba, Muzeul Național al Unirii Alba, Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba, Fundația „Inter-Art” Aiud, Liceul de Arte Regina Maria, Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia, Asociația „Agora” Alba Iulia, Palatul Copiilor Alba Iulia, Teatrul de Păpuși Prichindel Alba Iulia, Casa de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia. (C.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea