Rămâi conectat

Sport

150.000 de euro bugetul necesar Şurianului Sebeş în Liga a 3-a | Participarea în eşalonul terţ, la mâna autorităţilor locale

Dan HENEGAR

Publicat

în

Proaspăt promovată în eşalonul terţ, Şurianu Sebeş are nevoie de implicarea autorităţilor locale pentru a rezista din punct de vedere financiar în Liga a 3-a şi a nu avea soarta Mureşului Vinţu de Jos din vara trecută.

Euforia câştigării barajului a trecut în „Arini”, iar acum activitatea fotbalistică este în „stand by” până la clarificarea susţinerii bugetului, astăzi fiind o şedinţă de Consiliu local al municipiului Sebeş în care s-a dezbătut şi această chestiune. Astfel, pentru ediţia 2017-2018, Şurianu Sebeş ar avea nevoie de un buget cifrat la aproximativ 150.000 de euro, sumă incluzând divizionara terţă şi alte trei echipe de juniori. „În principiu ne-am descurca cu respectivele fonduri, am avea o susţinere decentă, discutând aici de 4 formaţii. Trebuie să aflăm dacă vom fi sprijiniţi de autorităţile locale şi în ce mod, iar până nu vom afla exact pe ce ne bazăm, nu ne putem face planuri”, a spus Daniel Popa, preşedintele Şurianului. Aşadar, Şurianu Sebeş a acces în Liga a 3-a, ridicând mingea la fileu autorităţilor locale, care ar trebui să reacţioneze pozitiv mai ales că în municipiu a dispărut handbalul.

*Juniorii, de la LPS Sebeş

În perspectiva participării în Liga a 3-a, la trei ani de la înfiinţare, Şurianu Sebeş este obligată să acopere compartimentul fotbaliştilor Under 19. Din vechiul efectiv îndeplinesc condiţiile portarul A. Samoilă şi atacantul Tocu, cărora li se vor alătura elevii lui Doru Oancea de la LPS Sebeş. Este vorba despre G. Olteanu (atacant), Buligă (mijlocaşi), D. Trif şi Gombocz (apărători), iar în funcţie de strategia tactică se poate apela şi la câţiva jucători de la Simeria. În acelaşi context precizăm că Mirca şi Comănese nu intră în calculele pentru stagiunea viitoare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea