Rămâi conectat

Curier Județean

15 ianuarie – data limită de trimitere a ofertelor de cumpărare prin negociere directă a UPSOM Ocna Mureș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Casa de Insolvență Transilvania SPRL, Cluj-Napoca, lichidator judiciar al SC GHCL UPSOM România SA – în insolvenţă, atrage atenţia investitorilor interesaţi asupra faptului că platforma industrială Fabrica de Produse Sodice GHCL UPSOM Ocna Mureș este scoasă la vânzare prin negociere directă.

Potrivit anunțului postat pe pagina de internet a Primăriei Ocna Mureș, cei interesaţi sunt invitaţi să depună oferte până cel târziu în data de 15 ianuarie 2013, ora 12.00 la sediul lichidatorului. Ofertele trebuie să conţină datele de identificare ale ofertantului, preţul oferit si detalii de contact. Pentru date suplimentare sau programări vizite sunaţi la următorul număr de telefon: 0737/ 888997.

Reamintim că GHCL Upsom Ocna Mureș, a fost controlată de grupul indian GHCL și a fost închisă în anul 2010 din cauza suspendărilor livrărilor de gaze, dată la care avea circa 900 de angajați. Combinatul de produse sodice a intrat în insolvență în anul 2011 la soliciarea Romgaz, pentru datorii de 14 milioane de euro.

Platforma a fost scoasă la vânzare anul trecut, la prețul de 14,6 milioane de euro, iar la prima licitație, care a avut loc în 28 septembrie, s-a reușit doar vânzarea cantinei și camerei frigorifice, adjudecate la prețul de 23.500 de euro. După ce la a doua licitație nu s-a prezentat niciun investitor, administratorul judiciar a hotărât să scadă prețul cu aproximativ 2 milioane de euro, însă decizia nu a atras nici de această dată cumpărători, ajungându-se în prezent la vânzarea prin negociere directă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea