Rămâi conectat

Curier Județean

14 martie: ”AMANTA” – o comedie savuroasă, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia. Cât costă un bilet la spectacol

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

AFIS AMANTAUn spectacol de comedie îi așteaptă pe albaiulienii iubitori de teatru, luna viitoare. Este vorba despre piesa ”Amanta”, ce va fi pusă în scenă luni, 14 martie, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Spectacolul a fost descris ca fiind o „comedie savuroasă”, ce adăpostește în distribuție actori de succes. Întâlnirea cu publicul larg este programată la ora 19.00.

Comedia „Amanta” în regia lui Armand Calinovici, o adaptare după celebra lucrare „Încurcă lume” de A.D. Hertz va fi pusa în scenă de artiști de notorietate, iubiti de public pentru rolurile de exceptie interpretate în numeroase filme si piese de teatru din aria comediei: Ilinca Goia (Olga), Magda Catone / Monica Davidescu (Didina Strambuleanu), Marius Rizea (Bungrazescu Traian), Dorin Andone / Gavril Patru (Matei Pintenaru) si Armand Calota (Emil Strambuleanu).

Prețul unui bilet la spectacol este de 60 de lei, iar biletele sunt disponibile la casieria Casei de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea