Rămâi conectat

Curier Județean

1 IUNIE – Se deschide Baza de agrement de la Blaj. Program, tarife şi facilităţi oferite

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sezonul estival la baza de agrement a Primăriei Blaj începe oficial joi, 1 iunie, odată cu redeschiderea ştrandului pentru adulţi şi a celor trei bazine pentru copii, pentru amatorii de plajă şi înot. Tarifele de acces la ştrand şi la terenurile de sport au rămas la nivelul celor de anul trecut, în condiţiile în care, din acest an, facilităţile au fost îmbunătăţite, prin instalarea internetului gratuit, în sistem Wi-Fi, precum şi a unei instalaţii de sonorizare, care va asigura fondul muzical în întreaga bază. Accesul în baza de agrement Blaj va fi valabil în fiecare zi, de marţi până duminică, între orele 09.00 şi 20.30. Excepţie va fi lunea, zi în care baza de agrement este închisă pentru lucrări de întreţinere.

Preţul unui bilet/brăţară este de 15 lei/adult şi 8 lei/copiii sub 14 ani, indiferent de numărul intrărilor şi ieşirilor în/din baza de agrement din ziua respectivă.

Nemodificate au rămas şi tarifele de acces la terenurile de sport. Astfel, la terenul de tenis preţul este de 20 lei pentru o oră de închiriere (10 lei pentru cei care au plătit accesul în întreaga bază), aceleaşi tarife fiind valabile şi în cazul terenului sintetic de fotbal.

În acest an, facilităţile au fost îmbunătăţite, prin instalarea internetului gratuit, în sistem Wi-Fi, precum şi a unei instalaţii de sonorizare, care va asigura fondul muzical în întreaga bază.

Baza de agrement a municipiului Blaj a fost inaugurată pe 20 iunie 2016, la mai puţin de un an de zile de la începerea lucrărilor de amenajare. Situată pe locul fostului bazin de înot din Parcul Avram Iancu, noua bază de agrement oferă facilităţi atât pentru adulţi, pentru care a fost refăcut complet vechiul ştrand, cât şi pentru copii, care au la dispoziţie trei bazine pentru diferitele categorii de vârstă. Terenurile de sport, spaţiile de joacă, gazonul generos pe care se poate face plajă, dar şi spaţiile de alimentaţie publică, fac din baza de agrement o destinaţie râvnită de blăjeni şi nu numai. Investiţia de la Blaj a costat apoximativ 3,5 milioane de lei, fiind rodul unui parteneriat între Consiliul Local Blaj şi Consiliul Judeţean Alba, care au contribuit în mod egal la realizarea acesteia.

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată în Sebeș, în aproprierea unui atelier: Intervin pompierii cu trei autospeciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată în Sebeș, în aproprierea unui atelier: Intervin pompierii cu trei autospeciale Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit vineri după-masa, în jurul orei 17.00, în Sebeș. Au intervenit pompierii cu trei autospeciale. Citește și: UPDATE VIDEO INCENDIU de vegetație uscată la Livezile: Intervin pompierii cu o autospecială Secția de pompieri Sebeș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea