Rămâi conectat

Curier Județean

1 iunie – Sărbătoarea Copilăriei, la Sebeş: O veritabilă caravană a bucuriei, cu îngheţată, premii şi surprize pentru toţi copiii, în trei puncte ale oraşului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primăria Municipiului Sebeş a pregătit, în acest an, un eveniment plin de surprize şi cu multă veselie, pentru a marca sărbătoarea copilăriei, 1 Iunie 2017. O caravană a voioşiei va străbate oraşul, astfel încât toţi copiii care vor sosi la punctele de întâlnire să primească îngheţata produsă la Sebeş, multe cadouri şi zâmbete!

Primul eveniment din agenda zilei îl consemnăm la Centrul Cultural “Lucian Blaga”. Aici am plănuit, la ora 10.00, în parteneriat cu Spitalul Municipal, o întâlnire emoţionantă cu copiii născuţi la Maternitatea Sebeş, de-a lungul timpului.

Citește și Mesaje de 1 Iunie, Ziua Copilului 

Începând cu ora 11.00, va avea loc prima întâlnire cu cei mai voioşi cetăţeni ai oraşului, în cadrul Şcolii Gimnaziale din Petreşti.

La ora 13.00, în Parcul Primăriei, prinde viaţă un tărâm al jocurilor şi al distracţiei. Vor avea loc numeroase concursuri, surprize, spectacole şi vor fi acordate multe premii. Animatorii şi personajele preferate ale copiilor vor fi gata de joacă şi de distracţie. Atmosfera de poveste va fi conturată prin intermediul Grupului Skepsis, care va prezenta spectacolul „Hansel și Gretel”. Cei mici se vor distra alături de Trupa cu Moţ în frunte, Pic ţi Poc, Valiza femecată, Alexandra şi Adrian Pamfilie. Şcolile partenere ne vor oferi momente artistice, iar sportul şi spiritul de competiţie vor fi recompensate cu premii binemeritate. Un tobogan gonflabil cu acces gratuit pentru copii, activităţile recreative, pictura pe față, cele mai iubite jocuri ale copilăriei,  muzica și dansul vor transforma Ziua Copilului într-un adevărat festival.

Citește și:  Mesaje în engleză de Ziua Copilului

La ora 17.00, caravana veseliei se va deplasa către al treilea punct de întâlnire: parcul din cartierul M. Kogălniceanu.

Îngheţată, dulciuri, voioşie, tombole cu surprize îi aşteaptă pe copii în toate cele trei locaţii. Primarul Dorin Nistor va fi în mijlocul celor mai mici cetăţeni ai oraşului pentru a se asigura că veselia va fi cea care va menţine ritmul zilei. O zi care sperăm să fie păstrată în albumul cu cele mai frumoase amintiri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

24-25 aprilie 2024: Evenimentul „Bucuria Florilor” la Sebeș și Cugir. Pachețele cu trei flori de primăvară din specii diferite pentru publicul interesat

Bogdan Ilea

Publicat

în

24-25 aprilie 2024: Evenimentul „Bucuria Florilor” la Sebeș și Cugir. Pachețele cu trei flori de primăvară din specii diferite pentru publicul interesat În data de 24, la Sebeș și 25 aprilie, la Cugir, ascoiația „La Pas”, alături de companiile Star Transmission & Star Assembly, organizează evenimentul „Bucuria Florilor.” Pentru a celebra ziua biodiversității oamenii care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea